Mala jornada pels equips del Platges de Mataró.

Els equips del Platges de Mataró, ahir no van tenir el Sant de cara i es van veure superats a casa en dos partits molt disputats fins els darrers instants.

El femení, després d’encadenar dues victòries seguides, va veure com les jugadores del Reus Ploms, amb un potencial enorme sota les cistelles, s’emportava la seva primera victòria en el campionat, per una resultat de 54 a 62. Les nostres jugadores ho van intentar fins al final, però de res els hi va servir el seu esperit de lluita per doblegar a un Reus molt fort en defensa i molt experimentat; esperem que aquest entrebanc no minvi la moral de les nostres, doncs properament hauran d’encadenar un seguit de partits molt complicats.

El masculí es va veure sorprès i superat per un U.E. Sant Cugat, que com ja advertíem en la prèvia del partit, es i serà un dels equips capdavanters del campionat, doncs compta amb un equip molt compensat i competitiu amb jugadores amb experiència en categories superiors. Els jugadors del Platges van notar amb excés la falta d’en Marc Fabregat, que es va trobar indisposat en darrera hora per poder jugar aquest partit, i no van saber superar la defesa zonal que va realitzar l’equip del Sant Cugat al llarg de tot el partit, que després de constants alternatives en el marcador va acabar per caure del costat visitat per 67 a 70.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe