Cap de setmana amb tots els equips en competició.

Aquest cap de setmana entren en competició oficial els equips de promoció, pel que tots els equips de l’entitat hauran donat sortida a una nova temporada i als que desitgem que tinguin i gaudeixen d’aquest esport durant tots aquest mesos que ha de durar la competició.

Pel que fa als equips Sèniors del Platges de Mataró, el Femení ha de desplaçar-se aquest diumenge fins a la localitat gironina de Banyoles, on s’haurà d’enfrontar al equip local a les 17:45 h. Aquest equip porta un bagatge de dues derrotes, però estant amb el mateix nivell anotador que les nostres, pel que intuïm que no ho haurem de tenir gens fàcil per poder aconseguir la segona victòria de la temporada.

En quan al Masculí, també ha de jugar el seu partit el diumenge a la tarda 19:00 h. en la pista del A.E. Minguella de Badalona, equip que no ha aconseguit assaborir la victòria en aquest dos partits disputats fins a dia d’avui, esperem que hagin d’esperar una setmana més per assaborir-ho.

Dissabte al Palau a les 7 de la tarda hi ha un interessant partit del Sènior B masculí davant el Ceset de Girona i diumenge pel matí també al Palau, el Júnior masc. Preferent haurà d’esforçar-se per tornar a imposar-se al Sant Gervasi de Mollet, equip que ja va superar en les Fases d’ascens i que de ben segur els hi posaran les coses molt complicades.

Veure quadrant de partits.


Post a Comment


Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe